28aug/18

Julklappstips för dig som vill handla från soffan


Något som brukar vara riktigt svårt är att hitta julklappar till någon som har allt.
Presenteriet har massor av julklappstips i olika kategorier så att du enkelt ska
kunna hitta något till nära och kära.
Presenteriet har splittrat upp kategorierna så att du ska ha lättare att hitta dina julklappar.

Sist men inte minst för er som spelar julklappsspelet så hittar du billiga julklappar här.

29maj/18

Shoppa snygga posters online

Shoppa snygga posters online
Följer du trenden hemma hos dig när det kommer till att klä dina väggar med snygga posters? Posters, prints, tavlor och affischer är ett billigt sätt att kunna ändra din stil helt där hemma. Se till så att du beställer av en bra butik som använder premiumpapper och trycker med bra maskiner för att få bästa kvalité på dina posters. Att shoppa snygga posters online är både prisvärt och du får chansen att välja bland breda sortiment.

Välj mellan många olika sorters posters online
Det finns många olika stilar att välja mellan när du ska beställa dina nya snygga posters. Det finns svartvita, fotomotiv, handmålade, djurmotiv och mycket mer att välja på. Ett ytterligare tips är att du även passar på att beställa ramar eller postershängare samtidigt som du beställer dina nya posters. Det betyder isåfall att du får hem allt i ett färdigt kit och du kan därmed hänga upp dina posters, prints och affischer direkt på väggen!

Bygg en tavelvägg med flera olika storlekar
Det är mcket populärt att bygga tavelväggar med flera olika tavlor. Det kan ofta handla om 3-10 stycken tavlor i olika sorters storlekar, motiv och budskap. Butiken Papertown.se har bl.a. färdiga inspirationsmallar att använda för dig som vill bygga en tavelvägg. Ta en titt på deras stora utbud av över 700 stycken olika posters online.

Gratulationskort och grattiskort
De människor som ligger bakom bolaget Paper Town driver även en av Sveriges ledande kortleverantörer, Card Store. Card Store erbjuder exklusiva och moderna gratulationskort och grattiskort tillverkade i Sverige. Bolaget bedriver endast grossistverksamhet och säljer därmed endast via återförsäljare runtom i Norden.

29mar/18

10% Rabatt på utemöbler

Ellos har 10% RABATT* PÅ UTEMÖBLER INKL. VARUMÄRKEN
Rabbattkod: 375406
Giltighetstid: 29/3 – 2/4 (2018)

Kolla in Ellos utemöbler här:

Villkor:
*Villkor (375406): Nybeställning av utemöbler på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-04-02. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. DBKD, Gant Home, Odd Molly, Sandberg Wallpaper, Tolix och Bargi är undantaget från erbjudandet. Fri frakt gäller för normalpaket max 20 kg (värde 49,90) vid nybeställning över 499,- (efter avdragen rabatt) på Ellos. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt slutförsäljning.